top of page
Erik 50-WEB-139_edited.jpg
Laura Engel

 
MediaEngel heeft als missie om culturele organisaties en bedrijven online succesvol(ler) te maken. Door het strategisch inzetten van marketingtools zoals Google Ads (inclusief Ad Grants), Google Display en Google Analytics, helpen wij u bij het vergroten van uw naamsbekendheid, het maximaliseren van de ROI, het aantrekken van meer bezoekers en het bereiken van sponsors.

Bij MediaEngel ondersteunen we u graag bij zowel de strategieontwikkeling als de uitvoering van uw online marketingcampagnes.

Met zeven jaar ervaring in online marketing bij Google Nederland, beschik ik over uitgebreide expertise als allround internet marketing professional, met een specialisatie in zoekmachine adverteren, zowel op strategisch als uitvoerend niveau.

Ervaring

In mijn zeven jaar bij Google Nederland heb ik gewerkt binnen diverse sectoren, waaronder technologie, retail, entertainment, educatie en de reisbranche. Deze brede ervaring heeft mij een uniek perspectief gegeven bij het ondersteunen van de groei van bedrijven via het internet. Ik heb samengewerkt met klanten als Bol.com, Tommy Hilfiger, Marktplaats, Center Parcs, Gstar RAW, Sony Pictures, LOI en KLM.

Mijn uitgebreide ervaring, variërend van het opzetten en optimaliseren van campagnes tot het presenteren van Google-producten aan executives, stelt mij in staat om organisaties van elk niveau te helpen.

Bij MediaEngel pas ik met veel enthousiasme de online kennis die ik heb opgedaan bij Google toe op organisaties die online willen groeien. Ik kijk ernaar uit om uw online mogelijkheden en kansen te bespreken.

MediaEngel op bezoek Google kantoor met Max
google kantoor amsterdam.jpg
bottom of page