Laura de Muinck Keizer - Engel

 

Met zeven jaar online marketing ervaring bij Google Nederland ben ik een allround

internet marketing professional, gespecialiseerd in zoekmachine adverteren, zowel strategisch

als uitvoerend. 

 

MediaEngel's missie is het online wegwijs en succesvol maken van (culturele) organisaties. Met het op de juiste manier inzetten van marketing tools zoals Google Ads (Ad Grants), Google Display en Google Analytics kunt u onder andere uw naamsbekendheid vergroten, meer bezoekers trekken en sponsors bereiken. MediaEngel helpt u graag met de strategie en uitvoering

 

 

Bij Google heb ik in zeven jaar tijd binnen meerdere sectoren gewerkt: Technologie, Retail, Entertainment, Educatie en de Reisbranche. Dit heeft me een uniek perspectief gegeven bij het helpen van de groei van bedrijven middels het web. Klanten waar ik onder andere mee gewerkt heb zijn bol.com, Tommy Hilfiger, Marktplaats, Gstar RAW, Sony Pictures, LOI en KLM. 

 

Mijn brede ervaring, van het bouwen en optimaliseren van campagnes tot het presenteren van Google producten bij executives, geeft me de mogelijkheid om organisaties beginnend en gevorderd te helpen. 

 

Met MediaEngel pas ik met veel plezier de online kennis die ik heb opgedaan bij Google toe op organisaties die online willen groeien. Ik kijk ernaar uit uw online mogelijkheden en kansen te bespreken. 

ERVARING

 

 

In mijn vrije tijd lees ik graag, maak ik graag foto's en ben ik vaak te vinden op het strand met mijn man, kinderen en hond. Weer of geen weer, het strand is altijd fijn! 

Ook ben ik vrijwilliger voor het Toon Hermans Huis. Een initiatief wat ik steun middels het managen van hun Google Ad Grants campagnes.

En ik help met de online marketing van dit unieke vakantiehuis in Overijssel: www.hetrodehuis.eu 

 

06-10170010

Tel. +31(0)610170010

contact@mediaengel.com

 

KvK: 61834262

BTW: NL136893776B01

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Powered by MediaEngel

Copywright @2020

All rights reserved