Laura Engel

 

MediaEngel's missie is het online wegwijs en succesvol maken van (culturele) organisaties. Met het op de juiste manier inzetten van marketing tools zoals Google Ads (Ad Grants), Google Display en Google Analytics kunt u onder andere uw naamsbekendheid vergroten, meer bezoekers trekken en sponsors bereiken. MediaEngel helpt u graag met de strategie en uitvoering. 

‚Äč

Met zeven jaar online marketing ervaring bij Google Nederland ben ik een allround internet marketing professional, gespecialiseerd in zoekmachine adverteren, zowel strategisch als uitvoerend. 

 

 

Bij Google heb ik in zeven jaar tijd binnen meerdere sectoren gewerkt: Technologie, Retail, Entertainment, Educatie en de Reisbranche. Dit heeft me een uniek perspectief gegeven bij het helpen van de groei van bedrijven middels het web. Klanten waar ik onder andere mee gewerkt heb zijn bol.com, Tommy Hilfiger, Marktplaats, Gstar RAW, Sony Pictures, LOI en KLM. 

 

Mijn brede ervaring, van het bouwen en optimaliseren van campagnes tot het presenteren van Google producten bij executives, geeft me de mogelijkheid om organisaties beginnend en gevorderd te helpen. 

 

Met MediaEngel pas ik met veel plezier de online kennis die ik heb opgedaan bij Google toe op organisaties die online willen groeien. Ik kijk ernaar uit uw online mogelijkheden en kansen te bespreken. 

ERVARING
LOGO%20_edited.jpg

Tel. +31(0)610170010

contact@mediaengel.com

 

KvK: 61834262

BTW: NL136893776B01

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Powered by MediaEngel

Copywright @2021

All rights reserved