WAT MEDIAENGEL VOOR U KAN BETEKENEN

OOK BESCHIKBAAR VOOR INTERIM OPDRACHTEN

 

 • Strategische partner bij de inzet van Multimediale Campagnes

 • SEO Website Indeling, Snelheid en Content advies

 • Rapportages Google Analytics

 • De aanvraag van Google Ad Grants

 • SEA Campagne opzet en beheer 

 • Opzet en beheer banner campagnes op het Display netwerk & YouTube

 • Inzet Remarketing

 • Facebook en Instagram campagnes

 

 

Klanten weten waar u voor staat en waar ze u kunnen vinden

Potentiƫle klanten weten waarom ze voor u zouden moeten kiezen

U bent aanwezig op de kanalen waar de belangrijkste doelgroep zit

U weet wat het succes van uw inspanningen zijn en waar er nog op bijgestuurd kan worden

 

EEN GOEDE ONLINE MARKETING STRATEGIE

 

 

Het is belangrijk om uw content feilloos op de vraag en behoefte van uw doelgroep aan te laten sluiten. Content waar zowel de bezoekers als de zoekmachines blij van worden. Door belangrijke termen op te nemen in de koppen van uw website en tekst kunt u al stappen maken met het verbeteren van de SEO-resultaten. 

 

WEBSITE CONTENT & SEO

Google Analytics geeft u inzicht in de demografische gegevens, verwijzende bronnen en online gedrag van uw website bezoekers. Het webstatistieken programma Google Analytics gebruiken we, om samen met u, de aanpassingen te doen die nodig zijn om tot een beter resultaat te komen.

 

We maken een eenvoudig maar informatief monitorrapport, dat afgestemd is op de lopende campagnes om met de verkregen inzichten aanpassingen te doen aan de campagnes en/of website. 

GOOGLE ANALYTICS

MediaEngel helpt culturele organisaties met het optimaal inzetten en benutten van de te besteden $10,000 per maand, met het advertentieprogramma Google AdWords (Ad Grants). Niet alleen doordat u met een pakkende tekst opvalt tussen de andere advertenties, maar ook omdat u zichtbaar bent wanneer men zoekt op 'woorden' die gerelateerd zijn aan datgene wat u promoot zal u zien dat het aantal bezoekers op uw website significant zal toenemen. Lees hier meer over Google Ad Grants.

GOOGLE AD GRANTS

Als Google Ads Specialist helpen we u het meeste uit SEA, Google Ads (Grants), Display & YouTube advertenties te halen. Ook kunnen wij de campagnes voor u opzetten, monitoren en/of (bestaande) optimaliseren. We helpen u met het bijstellen van uw online marketing doelstellingen en zorgen ervoor dat deze goed en consistent worden gemeten, om op die manier op de langere termijn de overall online marketing resultaten te kunnen zien. 

CAMPAGNE OPZET & OPTIMALISATIE

LOGO%20_edited.jpg

Tel. +31(0)610170010

contact@mediaengel.com

 

KvK: 61834262

BTW: NL136893776B01

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn

Powered by MediaEngel

Copywright @2021

All rights reserved