top of page
Exhibition Space

Wat MediaEngel voor u kan betekenen

  • Strategische partner bij de inzet van Multimediale Campagnes

  • SEO Website Indeling, Snelheid & Content advies

  • Rapportages Google Analytics

  • De aanvraag van Google Ad Grants

  • SEA Campagne Opzet & Beheer 

  • Opzet & Beheer banner campagnes op het Display Netwerk & YouTube

  • Inzet Remarketing

  • Facebook & Instagram Campagnes

 

 

Donateurs weten waar u voor staat en waar ze u kunnen vinden.

Bereik de mensen die uw hulp nodig hebben of breng uw concert, tentoonstelling of voorstelling onder de aandacht bij uw publiek. 

U bent aanwezig op de kanalen waar de belangrijkste doelgroepen zitten.

U weet wat het succes van uw inspanningen zijn en waar er nog op bijgestuurd kan worden. 

 

Een goede online marketing strategie

Musical ensemble performing live concert at night.jpg

SEO & Website content

Design Website

Het is belangrijk om uw content feilloos op de vraag en behoefte van uw doelgroep aan te laten sluiten. Content waar zowel de bezoekers als de zoekmachines blij van worden. Door belangrijke termen op te nemen in de koppen van uw website en tekst kunt u al stappen maken met het verbeteren van de SEO-resultaten. 

 

Google Analytics 4-property

Combineer Ad Grants met de kracht van Google Analytics om de online marketingprestaties van uw organisaties te meten en hier inzicht in te krijgen. Google Analytics geeft u inzicht in de demografische gegevens, verwijzende bronnen en online gedrag van uw website bezoekers.

 

Het webstatistieken programma Google Analytics gebruiken we, om samen met u, de aanpassingen te doen die nodig zijn om tot een beter resultaat te komen.

 

We maken een eenvoudig maar informatief monitorrapport, dat afgestemd is op de lopende campagnes om met de verkregen inzichten aanpassingen te doen aan de campagnes en/of website. 

Google_Analytics_4.png
Logo Google Ad Grants MediaEngel

Google Ad Grants

Genereer meer relevante website bezoeken en activiteit met Google Ad Grants. MediaEngel helpt met het optimaal inzetten en benutten van de te besteden $10,000 per maand. Niet alleen doordat u met een pakkende tekst opvalt tussen de andere advertenties, maar ook omdat u zichtbaar bent wanneer men zoekt op 'woorden' die gerelateerd zijn aan datgene wat u promoot zal u zien dat het aantal bezoekers op uw website significant zal toenemen. Lees hier meer over Google Ad Grants.

Campagne opzet & Optimalisatie 

Als Google Ads Specialist helpen we u het meeste uit SEA, Google Ads (Grants), Display & YouTube advertenties te halen. Ook kunnen wij de campagnes voor u opzetten, monitoren en/of (bestaande) optimaliseren. We helpen u met het bijstellen van uw online marketing doelstellingen en zorgen ervoor dat deze goed en consistent worden gemeten, om op die manier op de langere termijn de overall online marketing resultaten te kunnen zien. 

Logo Google Ads
bottom of page