top of page

Optimaal online succes met Google Ads:
Hoe MediaEngel kan helpen

 • Strategische partner ontwikkelen effectieve SEA-strategie

 • Consulting en strategisch advies

 • De aanvraag en opzet van Google Ad Grants

 • Opzet & Beheer efficiënte SEA campagnes

 • SEA-expertise voor elk budget

 • Conversiegerichte SEA-strategie

 • Opzet & Beheer banner / video campagnes voor Display & YouTube

 • Voorbereiden op verdwijning Third Party Cookies 

 • Facebook & Instagram Campagnes

 • Audit van bestaande SEA-campagnes

 • Rapportages Google Analytics 4 Property

 

Een efficiënte SEA strategie draagt bij aan het vergroten van de online zichtbaarheid, het genereren van gericht verkeer en het stimuleren van conversies voor bedrijven, wat uiteindelijk kan leiden tot een hoger rendement op investeringen en zakelijk succes. MediaEngel kan op verschillende manieren helpen bij het opzetten en uitvoeren van een efficiënte SEA-strategie. 

 

Een efficiënte SEA-strategie

Musical ensemble performing live concert at night.jpg

A/B-testen

Browser

MediaEngel kan A/B-testen uitvoeren om verschillende elementen van de advertenties en landingspagina's te testen en te optimaliseren voor maximale prestaties. Dit omvat het testen van verschillende advertentieteksten, afbeeldingen, CTA's, en lay-outvarianten om te zien welke het beste presteren.

 

Google Analytics 4-property

Combineer Google Ads met de kracht van Google Analytics om de online marketingprestaties van uw organisaties te meten en hier inzicht in te krijgen. Google Analytics geeft u inzicht in de demografische gegevens, verwijzende bronnen en online gedrag van uw website bezoekers.

 

Het webstatistieken programma Google Analytics gebruiken we, om samen met u, de aanpassingen te doen die nodig zijn om tot een beter resultaat te komen.

 

We maken een eenvoudig maar informatief monitorrapport, dat afgestemd is op de lopende campagnes om met de verkregen inzichten aanpassingen te doen aan de campagnes en/of website. 

Google_Analytics_4.png
Logo Google Ad Grants MediaEngel

Google Ad Grants voor Non-Profit

Genereer meer relevante website bezoeken en activiteit met Google Ad Grants. MediaEngel helpt met het optimaal inzetten en benutten van de te besteden $10,000 per maand. Niet alleen doordat u met een pakkende tekst opvalt tussen de andere advertenties, maar ook omdat u zichtbaar bent wanneer men zoekt op 'woorden' die gerelateerd zijn aan datgene wat u promoot zal u zien dat het aantal bezoekers op uw website significant zal toenemen. Lees hier meer over Google Ad Grants.

SEA Campagne opzet & Optimalisatie voor bedrijven

Als Google Ads Specialist helpen wij u het meeste uit Google Ads, Display & YouTube advertenties te halen. Wij bieden uitgebreide diensten aan, variërend van het opzetten, monitoren en optimaliseren van uw campagnes.

 

Bij MediaEngel streven we ernaar om advertenties continu te optimaliseren om de prestaties te verbeteren. Dit omvat het testen van verschillende advertentievarianten, het aanpassen van advertentieteksten en het optimaliseren van biedingen om de ROI te maximaliseren.

Daarnaast helpen wij u bij het bijstellen van uw online marketingdoelstellingen en zorgen wij ervoor dat deze goed en consistent worden gemeten. Op deze manier kunt u op de langere termijn de algehele online marketingresultaten zien en uw strategie daarop afstemmen.

Logo Google Ads
bottom of page