MediaEngel's eerste blogpost

Dit is mijn allereerste blogpost voor MediaEngel. Sinds kort werk ik met Corine Haitjema van 24classics. Een multimediaal platform voor klassieke muziek. Met 22tracks als voorbeeld, vraagbaak en bron van inspiratie, ontsluit 24classics de klassieke wereld met een nieuw platform voor een nieuw publiek. In ons introductiegesprek kwam naar voren dat Corine het leuk zou vinden als ik mijn online marketing kennis zou delen in de vorm van een blog. Dit gaf mij het zetje wat nodig was om het ook daadwerkelijk te gaan doen.

Volgende week zal het gaan over de Google for Nonprofits Summerschool. Hier mag ik bij aanwezig zijn. Het is een evenement dat door Google for Nonprofits wordt georganiseerd om non-profitorganisaties op de hoogte te brengen van online tools die een oplossing kunnen bieden voor uitdagingen waar culturele organisaties tegenaan lopen.

Volgende week meer hierover...

Recente Posts
Archief
Search met tags
LOGO%20_edited.jpg

Tel. +31(0)610170010

contact@mediaengel.com

 

KvK: 61834262

BTW: NL136893776B01

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Powered by MediaEngel

Copywright @2021

All rights reserved